top of page

Info til foreldre

Høstferien 2023 arrangeres NDT-LAN i Nygård kirke.

Arrangementet begynner mandag 09. oktober kl 12:00 og avslutter lørdag 14. oktober kl. 12.00.
Prisen er 100kr, dette inkluderer plass, strøm, internett og soveplass.

Les dere opp på våre regler. Alle deltagere under 16 år må ha signert foreldre skrivet for å kunne overnatte! Foreldreskrivet finner du her.


Merk at NDT-LAN består av frivillige og vi kan ikke ta ansvar eller følge opp medisiner og andre sykdommer. Dette må foreldre/verge ta ansvar for selv.

Det blir satt opp individuelle jente og gutte rom hvor deltakere kan sette opp enkeltsenger/madrasser eller sovepose. Det vil også være vakter døgnet rundt som har ansvaret for brannsikkerhet og enkel førstehjelp.
Ønsker du som forelder å komme innom LAN-et så kan du ta kontakt med en av vaktene ved inngangen, oppgi navnet på den du ser etter og vakten vil kunne hjelpe deg fram i lokalet.

Det blir arrangert en del konkurranser under LAN-et som alle betalende gjester kan delta på.

Vi kommer til å ha kiosk på arrangementet, her vil det være mulig å kjøpe både brus, mini pizza, nudlebokser og lignende.
Både kiosk og inngang tar imot kontant, kort og Vipps.

Dagen vi avslutter LAN-et stenger vi nettet rundt 12:00 tiden og strøm rundt 13:00 tiden. For at vår jobb som arrangører skal bli enklest og mest effektiv ønsker vi at gjestene er ute av lokalet innen 14:00.

Vi har laget en liten liste over hva som kan være greit å ta med av utstyr og ting for å gjøre LAN-et mest mulig komfortabelt.

Gjenglemte ting kan dere kontakte styret ang. Vi vil holde på med nedrigg ut fredagen og deler av lørdagen etter LAN-et. Og vil derfor kunne være behjelpelig med å finne gjenglemte eiendeler.

bottom of page