Info til foreldre

Høstferien 2022 arrangeres NDT-LAN i Nygård kirke.

Arrangementet begynner mandag 10 Oktober kl 12:00 og avslutter fredag 15 Oktober kl. 12.00.
Prisen er 250kr, dette inkluderer plass, strøm, internett og soveplass.

Les dere opp på våre regler.
Merk at NDT-LAN består av frivillige og vi kan ikke ta ansvar eller følge opp medisiner og andre sykdommer. Dette må foreldre/verge ta ansvar for selv.

Det blir satt opp individuelle jente og gutte rom hvor deltakere kan sette opp enkeltsenger/madrasser eller sovepose. Det vil også være vakter døgnet rundt som har ansvaret for brannsikkerhet og enkel førstehjelp.
Ønsker du som forelder å komme innom LAN-et så kan du ta kontakt med en av vaktene ved inngangen, oppgi navnet på den du ser etter og vakten vil kunne hjelpe deg fram i lokalet.

Det blir arrangert en del konkurranser under LAN-et som alle betalende gjester kan delta på.

Vi kommer til å ha kiosk på arrangementet, her vil det være mulig å kjøpe både brus, mini pizza, nudlebokser og lignende.
Både kiosk og inngang tar imot kontant, kort og Vipps.

Dagen vi avslutter LAN-et stenger vi nettet rundt 12:00 tiden og strøm rundt 13:00 tiden. For at vår jobb som arrangører skal bli enklest og mest effektiv ønsker vi at gjestene er ute av lokalet innen 14:00.

Vi har laget en liten liste over hva som kan være greit å ta med av utstyr og ting for å gjøre LAN-et mest mulig komfortabelt.

Gjenglemte ting kan dere kontakte styret ang. Vi vil holde på med nedrigg ut fredagen og deler av lørdagen etter LAN-et. Og vil derfor kunne være behjelpelig med å finne gjenglemte eiendeler.