Info til foreldre

Vinterferien 2020 arrangerer NDT-LAN sitt 15års jubileumslan i Nygård kirke.

Arrangementet begynner mandag 24 februar kl 12:00 og avslutter fredag 28 februar kl. 14.00.
Prisen er 250kr, dette inkluderer plass, strøm, internett og soveplass.

Det blir satt opp individuelle jente og gutte rom hvor deltakere kan sette opp enkelsenger/madrasser eller sovepose. Det vil også være vakter døgnet rundt som har ansvaret for brannsikkerhet og enkel førstehjelp.
Ønkser du som forelder å komme innom lanet så kan du ta kontakt med en av vaktene ved inngangen, oppgi navnt på den du ser etter og vakten vil kunne hjelpe deg fram i lokalet.

Det blir arrangert en del konkuranser under lanet som alle betalende gjester kan delta på.

Vi kommer til å ha kiosk på arrangementet, her vil det være mulig å kjøpe både brus, mini pizza, nudlebokser og lignende.
Både kiosk og inngang tar imot kontant, kort og Vipps.

Dagen vi avslutter lanet stenger vi nettet rundt 12:00 tiden og strøm rundt 13:00 tiden. For at vår jobb som arrangører skal bli enklest og mest effektiv ønsker vi at gjestene er ute av lokalet innen 14:00.

Vi har laget en liten liste over hva som kan være greit å ta med av utstyr og ting for å gjøre lanet mest mulig komfortabelt.

Igjennglemte ting kan dere kontakte styret ang. Vi vil holde på med nedrigg ut fredagen og deler av lørdagen etter lanet. Og vil derfor kunne være behjelpelig med å finne igjennglemte eiendeler.