Compo

Vinterens compos blir satt opp på følgende måter:

Alle compos starter 18:00
Med unntak av compo på mandag kveld.

Påmelding til hver compo stenger ca 1 time før start (17:00)

 

Generelle regler som gjelder alle compos:

Game crew skal informeres om eventuelle situasjoner under compo-ene som uenigheter og regelbrudd. Game crew har siste ord i slike saker.

Bruk av sunn fornuft og å stille spørsmål angående regler er anbefalt fremfor å gå frem med ideer til hvordan man kan bøye regler. Er det for godt til å være sant så spør først for å oppklare!

Alle må melde seg på en compo innenfor fristen klokken 17 før compo start i det aktuelle spillet! Unntak gis kun dersom det er få påmeldte.

Du kan melde deg på via Discord kanalen #compo eller ved å gå bort til Game Crew ved siden av DJ boden (Til høyre for DJ boden)

Alle påmeldte må være klar til å delta innen klokken 18! Om du ikke er tilgjengelig innen 15 minutter etter din match skulle starte vil motstanderen din vinne på walkover. Ingen unntak gis her! Melder du deg på er det ditt ansvar å være klar og tilstede. Vi kan ikke vente på alle og enhver da compo vil ta unødvendig lang tid.

Game crew vil være ansvarlig for alle compo-er. Vi kommer til å sitte litt spredt i lokalet men vi er tilgjengelig på discord kanalen #compo

For å delta på compo MÅ du være en deltager enten med fast plass eller dagspass. Vi stiller kun med utstyr til Super Smash Bros. Ultimate. Ellers må deltagere stille med eget utstyr for å delta!

 

Premier:

Førsteplass: 500kr

Andreplass: 350kr

Tredjeplass: 150kr

Om det er for få påmeldte kan tredjeplass og i verste fall andreplass utgå eller få redusert premie. Dette vil i så fall bli gjort klart der og da.

Pengepremier kan enten bli utbetalt ved et gavekort i kiosken, fås kontant iløpet av LAN-et eller bli overført til konto etter LAN-et. Ved overføring til konto MÅ vi ha fullt navn, Adresse og konto nummerTirsdag:

League of Legends

Format: 1v1, ARAM

 

Vanlige runder blir Best av 3

Finalen blir Best av 5

 

Double elimination om det er få folk som melder seg på så alle kan tape en gang og fremdeles ha en sjanse til å spille seg til finalen i loser bracket. Taper man to ganger er man ute av compoen. Om det er mange blir det single elimination

 

Win condition:

First blood, First tower eller første til 100CS (CS= Creep Score)

 

Deltakerne bestemmer 2 bans hver. Dette gjøres muntlig eller om ønskelig skriftlig.

Deltakerne bør ta bilde av resultatet. Om det oppstår uenigheter vil Game Crew ha siste ord i saken.

 

Onsdag:

Valorant

Regler:

1v1 single elimination

Førstemann til å vinne 4 runder (OBS: Spike rush har endret regler her så om det kommer nye regler angående hvor mange runder for å vinne vil de gjelde. Snakk med game crew)

Mode: Spike Rush

Allow cheats: off

Tournament mode: on

Lobby privacy: closed

Observers: Allowed (Bare for game crew)

Maps:

 

Torsdag:

Super Smash Bros. Ultimate

Regler: